Till bulan i magen

hej på dig lille vän. idag är du 16 veckor gammal precis i magen. jag har redan börja känna dig när du far runt på nätterna. jag hoppas att du mår bra efter alla omständigheter vi varit igenom. jag har äntligen slutat spy nu med hjälp av tabletterna läkarna skrev ut. jag var väldigt orolig ett tag att du skulle ha tagit skada av allt kräkande men läkarna intygade att du vuxit på precis som du skulle. vår omgivning börjar nu få reda på dig och vi har bara stött på posetiv respons. din farmor är superlycklig och det skulle inte förvåna mig om du redan har fått saker från henne. din mormor var lite svårare att faktiskt övertala att du faktiskt var på riktigt men hon är glad nu.

mina tankar just nu är bara glädje. jag längtar och varje gång du gör dig påminnd med några små rörelser så blir jag lycklig. det är svårt att verkligen låta det sjunka in i huvet att jag ska bli mamma, jag ska bli din mamma. men vi ska nog klura ut hur det ska gå till. det sägs att det ska komma naturligt. en sak är säker och det är att jag älskar dig så mycket att jag inte kan förklara.

nu vill vi att det ska bli den 22/3 kl14.00 så att vi kan få se dig. kanske till och med få se om det är en liten tös eller en liten pojke.


Älskar dig jättemycket. /Bulans mamma

RSS 2.0